

TIMETABLE

SATURDAY 13 MAY 2023		023	GATES OPEN 08:00
Time	Championship	Activity	Duration
09:00 - 10:00	Fanatec GT World Challenge powered by AWS	Free Practice	60 mins
10:10 - 10:40	7 Race Series	Practice	30 mins
10:50 - 11:10	Sports 2000	Qualifying	20 mins
11:20 - 11:40	Equipe Classic Racing	Qualifying	20 mins
11:50 - 12:10	7 Race Series - 1600S	Qualifying	20 mins
12:15 - 12:35	7 Race Series - 420R	Qualifying	20 mins
12:45 - 13:45	Fanatec GT World Challenge powered by AWS	Pre-Qualifying	60 mins
13:45 - 14:10	LUNCH BREAK		25 mins
14:10 - 14:30	BMW Car Club Racing Championship	Qualifying	20 mins
14:40 - 15:05	Sports 2000	Race 1	25 mins
15:20 - 15:45	7 Race Series - 420R	Race 2	25 mins
15:55 - 16:45	Fanatec GT World Challenge powered by AWS	Qualifying (20'/10'/20) 50 mins
17:00 - 17:25	7 Race Series - 1600S	Race 3	25 mins
17:40 - 18:20	Equipe Classic Racing	Race 4	40 mins

SUNDAY 14 MAY 2023 GATES			TES OPEN 07:00
Time	Championship	Activity	Duration
09:05- 09:45	Fanatec GT World Challenge powered by AWS Pit Walk (<i>Relevant pass holders ONLY)</i>	& Drivers Autograph Session	40 mins
10:00 - 10:20	Equipe Classic Racing	Qualifying	20 mins
11:05 - 12:05	Fanatec GT World Challenge powered by AWS	Race 5	60 mins
12:20 - 12:45	7 Race Series - 420R	Race 6	25 mins
13:00 - 13:20	BMW Car Club Racing Championship	Race 7	20 mins
13:20 - 14:00	LUNCH BREAK		40 mins
14:00 - 14:25	Sports 2000	Race 8	25 mins
14:40 - 15:20	Equipe Classic Racing	Race 9	40 mins
16:10 - 17:10	Fanatec GT World Challenge powered by AWS	Race 10	60 mins
17:25 - 17:50	7 Race Series - 1600S	Race 11	25 mins
18:05 - 18:25	BMW Car Club Racing Championship	Race 12	20 mins

All times are provisional and subject to change























