

## TIMETABLE

	SATURDAY 16 SEPTEMBER	C	SATES OPEN 08:00
Time	Championship	Activity	Duration
09:00 - 10:15	British Endurance Championship	Practice	60 mins
10.10 - 10.25	Classic Touring Car Racing Club: Pre 66 / Pre 83	Qualifying	15 mins
10.35 - 10.50	British Truck Racing Championship	Qualifying	15 mins
11.00 - 11.15	Classic Touring Car Racing Club: Thunder / Jags	Qualifying	15 mins
11.25 - 11.40	Classic Touring Car Racing Club: Pre 93 / Pre 03 / BOSS	Qualifying	15 mins
11.50 - 12.30	British Endurance Championship	Free Practice	40 mins
12.30 - 12.40	British Endurance Championship	Qualifying	10 mins
12.50 - 13.05	Classic Touring Car Racing Club: Pre 66 / Pre 83	Race 1	15 mins
13.20 - 13.35	British Truck Racing Championship	Race 2	15 mins
13.35 - 14.20	Lunch Break		45 mins
14.35 - 16.35	British Endurance Championship	Race 3	2 hours
16.50 - 17.05	Classic Touring Car Racing Club: Thunder / Jags	Race 4	15 mins
17.20 - 17.35	British Truck Racing Championship	Race 5	15 mins
17.50 - 18.05	Classic Touring Car Racing Club: Pre 93 / Pre 03 / BOSS	Race 6	20 mins

	SUNDAY 17 SEPTEMBER		GATES OPEN 07:30
Time	Championship	Activity	Duration
09:00 - 10:00	The ROWE Britcar Trophy Championship	Practice	60 mins
10:10 - 10:30	The ROWE Britcar Trophy Championship	Qualifying	20 mins
10.40 - 10.55	Classic Touring Car Racing Club: Pre 66 / Pre 83	Race 7	15 mins
11.10 - 11.25	British Truck Racing Championship	Race 8	15 mins
11.50 - 12.05	Classic Touring Car Racing Club: Thunder / Jags	Race 9	15 mins
12:30 - 13:20	The ROWE Britcar Trophy Championship	Race 10	50 mins
13.35 - 14.05	British Truck Racing Championship FREE OF CHARGE GRID WALK	-	30 mins
14.05 - 14.20	British Truck Racing Championship	Race 11	15 mins
14.20 - 15.15	Lunch Break		55 mins
15.15 - 15.30	Classic Touring Car Racing Club: Pre 93 / Pre 03 / BOSS	Race 12	20 mins
15:55 - 16:45	The ROWE Britcar Trophy Championship	Race 13	50 mins
17.00 - 17.15	British Truck Racing Championship	Race 14	15 mins

All times are provisional and subject to change

