

(GATES OPEN 07.30 BOTH DAYS)

SATURDAY 29 APRIL

09.05 - 09.35	Jaguar Classic Challenge for pre-66 Jaguar cars	Qualifying	30 mins
09.45 – 10.15	Historic Touring Car Challenge and Tony Dron Trophy & Sixties Touring Car Challenge with U2TC	Qualifying	30 mins
10.25 – 10.45	Superformance Ferrari Club Classic Series	Qualifying	20 mins
10.55 – 11.45	The Royal Automobile Club Pall Mall Cup for pre-'66 GT and Touring Cars, pre-'63 GTs and pre-'60 Sports Cars	Qualifying	50 mins
12.00 - 13.00	Jaguar Classic Challenge for pre-66 Jaguar cars	Race 1	60 mins
13.00 – 13.50	Lunch Break / Demonstrations / Free of Charge Pitwalk		50 mins
13.50 – 14.40	Historic Touring Car Challenge and Tony Dron Trophy & Sixties Touring Car Challenge with U2TC	Race 2	50 mins
14.55 – 15.15	Superformance Ferrari Club Classic Series (Race 1)	Race 3	20 mins
15.30 – 18.30	The Royal Automobile Club Pall Mall Cup for pre-'66 GT and Touring Cars, pre-'63 GTs and pre-'60 Sports Cars	Race 4	3 hours

SUNDAY 30 APRIL

09.05 - 09.30	HRDC Gerry Marshall Trophy for Pre-'83 Group 1 & Group 1 ½ Touring Cars	Qualifying	25 mins
09.40 - 10.10	Royal Automobile Club Woodcote Trophy & Stirling Moss Trophy for Pre-'56 & Pre-'61 Sportscars	Qualifying	30 mins
10.20 – 10.35	HRDC Dunlop Allstars for Pre-'66 Sports, GT & Touring Cars & HRDC Classic Alfa Challenge for 750-116 Alfa Romeo Sports, GT & Touring Cars	Qualifying	15 mins (
10.45 – 11.10	'Mad Jack' for Pre-War Sports Cars	Qualifying	25 mins
11.20 – 11.45	HRDC Jack Sears Trophy for 1958-1966 Touring Cars	Qualifying	25 mins
12.00 - 12.20	Superformance Ferrari Club Classic Series (Race 2)	Race 5	20 mins
12.20 – 13.10	Lunch Break / Demonstrations / Free of Charge Pitwalk		50 mins
13.10 – 13.55	HRDC Gerry Marshall Trophy for Pre-'83 Group 1 & Group 1 ½ Touring Cars	Race 6	45 mins
14.10 – 15.10	Royal Automobile Club Woodcote Trophy & Stirling Moss Trophy for Pre-'56 & Pre-'61 Sportscars	Race 7	60 mins
15.25 – 15.55	HRDC Dunlop Allstars for Pre-'66 Sports, GT & Touring Cars & HRDC Classic Alfa Challenge for 750-116 Alfa Romeo Sports, GT & Touring Cars	Race 8	30 mins
16.10 – 16.50	'Mad Jack' for Pre-War Sports Cars	Race 9	40 mins
17.05 – 17.25	Superformance Ferrari Club Classic Series (Race 3)	Race 10	20 mins
17.40 – 18.25	HRDC Jack Sears Trophy for 1958-1966 Touring Cars	Race 11	45 mins

Please note: Content and timings are subject to change









